Mandagar...




... kanns sa mycket lattare nar det ar sista dagen pa jobbet innan julledigheten! :)

Har inte sa mycket kvar att gora, har redan stadat skrivbordet (inklusive vant tangentbordet upp och ner och torkat, oj vad mycket smulor, damm och annat ackligt som foll ut!) och slangt bort alla mina Post-It lappar som jag har klistrat over hela skarmen for att paminna mig sjalv om diverse jobb-grejer.

Ikvall ska jag ata sushi med Anna, sedan traffa min specialist for en injektion infor min check-up pa onsdag.

(Gar pa check-ups pga det har)

Egentligen borde jag aka till Wollongong (som ligger en bra bit utanfor Sydney) och fa sprutan, men min specialist bor i Cronulla och ar schysst nog att lata mig komma forbi hans hem pa kvallen istallet for att aka langt.

Annars sa haller jag tummar och tar for att vi ska fa nycklarna till huset nu i veckan sa jag kan fixa riktigt fint infor bastis Dianas ankomst pa fredag.

Pa torsdag kvall blir det tidig julfest hemma hos Mira, och H ska aven ha lite party pa El Sol for att fira HAMs tre-ars anniversary. Sa den kvallen maste jag dela mig i tva och vara pa tva stallen samtidigt. Hm.

Pa julafton blir det firande hemma hos oss om vi har fatt nycklarna till huset (hoppas, hoppas, hoppas!)





Kommentarer
Postat av: Lina

Visst är det skönt med lite ledigt snart, har du långledigt eller "bara" helgdagarna? Det är bästa känslan att få städa undan på jobbet innan man går på långledigt!



Det låter som om du kommer få en härlig vecka!

2011-12-19 @ 11:23:39
URL: http://www.linasdag.blogspot.com
Postat av: Kattis

Hej Boel,

Jag läste om vad som hänt dig och det är starkt av dig att berätta om det. Det var ju jättebra att din läkare så snabbt uppmärksammade detta och att allt har gått bra.



Lycka till på din check up och hoppas att du får en trevlig vecka !

2011-12-19 @ 20:50:09
URL: http://ensvenskairom.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0