Loppis cykel

En tjej i Cronulla hade loppis idag pa sin lilla takterrass och jag gick dit 'bara for o kolla'. Gick darifran med ett par Nudie jeans och en cykel! H gav ju mig en ny cykel i bday present for nagra ar sedan men da bodde vi i en lagenhet precis vid havet utan garage och cykeln stod utanfor sa den rostade ner sig fort pga havsluften. Men nu nar vi har garage ska jag se till att den star inne pa natterna. Det ar sa bra att ha en cykel for att aka till tagstationen, affaren, gymmet o stranden. Plus att den var sa fin o skon att kora. Modellen kallas beachrider och den har ett brett styre, hjul som ar lite bredare an vanligt, sju vaxlar, och en stor, bekvam sadel. Perfekt att cruisa runt i!


Kommentarer
Postat av: maria m

Hej vännen. Superkul att du och diana kom och hälsade på mig.. hoppas det inte dröjer alltför länge till nästa gång. Längtar att få se bilder på huset sen när det är klart. Supersnygg cykel oxå. Stor kram till dig!

2012-07-14 @ 09:34:44
Postat av: Emmy

Riktigt cool! =) Kram

2012-07-15 @ 11:50:05
URL: http://bortabrabloggen.com
Postat av: Nadja

Gud vilken fin cykel! Min drömcykel är också en rosa beachcruiser fast mer ljusrosa :) Finns den kvar när vi kommer tbx till Hawai måste jag ha den!

2012-07-15 @ 21:26:39
URL: http://www.alohanadi.com
Postat av: Anna

Ah, vilken fin! Fattas bara en stor korg :)

Sv: Ja! Jag tror att vi har ganska bra chans att fa den, nyrenoverad, men ganska liten. Sa vi ar lite skeptiska, men flytt ar pa gang i alla fall, oavsett om det blir till den lagenheten eller inte. Kanns sa bra!

2012-07-16 @ 02:55:14
URL: http://allasalskadeanna.blogg.se
Postat av: anydaynow

Åh, jättesnygg cykel! Avis!

2012-07-18 @ 18:36:15
URL: http://enderadagen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0