The Alchemist


Har hort om boken The Alchemist flera ganger, av folk som sager att den maste lasas.

Jag har plockat upp den i bokhandlar flera ganger och last pa baksidan av den, men sedan stallt tillbaka den utan att kopa.

Men igar pa flygplatsen i Ballina laddade jag antligen ner den pa min Kindle. Och vilken bok! Laste ut den imorse pa taget till jobbet.

Har ni last den? Vad tyckte ni? Kan ni rekommendera nagra andra bra bocker av Paulo Coelho?


Kommentarer
Postat av: Nadja

Var många år sedan jag läste den men jag tycker mig minnas att jag gillade Veronica decides to die, sen gillade jag verkligen inte the Alchemist dock och tror inte ens att jag läste ut den men men..

2013-01-01 @ 21:52:30
URL: http://www.alohanadi.com
Postat av: Rebecca

Min livsbibel (jag har dock bara last den pa spanska)! :)

Alla Paulo Coelhos bocker ar helt fantastiska, aven om ingen riktigt ar lika bra som The Alchemist. "Veronika decides to die", "Eleven minutes" och "The Zahir" ar nagra andra favoriter... :)

2013-01-02 @ 05:24:39
URL: http://www.liveasiftoday.blogspot.com.au/
Postat av: Hanna

Ja, Alkemisten är fantastisk! Håller med om Veronika bestämmer sig för att dö, men även 11 minuter är jättejättebra! LÄS :)

2013-01-02 @ 16:58:50
Postat av: Elin

Älskar hans böcker!!! Elva minuter är grym. ''Vid floden piedra satte jag mig ned för att dö'' ( tror jag att den hette) och Djävulen och Fröken Prym är mina absoluta favoriter förutom Alkemisten. Synd att jag inte läste detta inlägg tidigare, hade kunnat ta med mig hans böcker från mitt gamla rum hemma;)

2013-01-03 @ 22:28:55
URL: http://elinbentzer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0