Friday sunrise


Vantar pa taget till jobbet och njuter av soluppgangen (japp, sa tidigt ar jag uppe:S)

Garkvallen var kall och regnig och varken jag eller H orkade laga mat sa vi gick till Old Library och at middag, mysigt o gott.

Kanns dock i magen idag, vi delade fem foratter (varav en var frierade zucchiniblommor och en friterad blackfisk) och at varsin efterratt och jag madde inte bra imorse.

Det var samma efter tre-ratters pa brollopet (men da drack jag ju aven en del champagne o vin).

Jag har atit nastan helt socker, gluten och mjolkfritt (ingen mjolk i kaffet, ingen yoghurt, inget brod eller pasta, heller inga bonor, linser, havre...) och matt mycket battre. Har dock mest kort med det pa vardagarna, och sedan atit vad jag vill pa helgerna (och som sagt, dalig mat igar och aven hotellfrulle i mandags...)

Pa ett satt ar det bra att mar som jag gor idag for att verkligen inse vilken markant skillnad det gor att ata bra mat, och normala portioner. Tillochmed min hy i ansiktet ser puffy och flammig ut.

Ska aven skara ner pa kottet, vill helst bli vegetarian.

Har gatt ner fyra kilo pa ca 6 veckor (i borjan av de veckorna tranade jag bara mer och andrade min diet for ca. 3 veckor sedan). Och aven om jag ville ga ner nagra kilo sa var och ar malet mer inriktat pa att ma battre.



Kommentarer
Postat av: Di

wow! bra jobbat!

2012-10-12 @ 00:13:42
Postat av: Linnea

Vad härligt att du mår bättre. Samma som jag, trivs inget vidare med gluten och mjölk i magen. Om du önskar vidare råd eller tips kring mat, hör av dig raring. Jag hjälper gärna till! :)

2012-10-12 @ 04:08:02
Postat av: Marie

Vad äter du då?? Jag frågar mest av ren nyfikenhet, då jag tycker det är intressant med kost.. Blir det "endast" fisk, grönsaker och frukt då??

2012-10-13 @ 17:25:00
URL: http://mariesmoviezone.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0