Red dress

Har letat ett tag efter en rod klanning, jag anvander knappt aldrig rott men tycker det ar fint till jul. Och jag har tre julfester att ga pa nasta vecka sa tyckte det var dags att jag fixade en klanning!

Den har kopte jag pa ebay, ska betala idag och haller tummarna att den kommer fram fore onsdag nasta vecka!

Hoppas den inte ar for kort bara... en av julfesterna ar hos en politiker och da kanske man inte ska visa halva rumpan eller? ;)


Kommentarer
Postat av: Åsa

Hej Boel,Kul att ha hittat din blogg. Någon som lever livet i Australien som vi snart (förhoppningsvis om allt går som vi vill)ska leva.Planerna för vår Australienflytt går som vi planerat. Vi lämnar kalla Sverige (för tillfället svinkalla)den 25 februari. Vi mellanlandar i Thailand i två veckor innan vi fortsätter till Oz. Vi försökte från början att komma in på ett skilled visa, men tyvärr försvann min frus jobb från den listan i sommras, så nu satsar vi på att hon hittar en arbetsgivare som vill stå för ett sponsored visa.Nu längtar vi så det faktisk nästan gör lite ont. Vi har varit tillsammans hela familjen i Australien två gånger tidigare och blev helt förälskade i stan. Min frus syster med familj bor också där sedan fyra år tillbaka så det ska även bli kul att få träffa dem igen.Ha det bra och ha en trevlig sommar :)

Lill-Åsa

2010-12-01 @ 09:31:37
URL: http://pingvinfamiljen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0