Svens(k) pizza



Gjorde en restaurangrecension i fredags med Harry och vi at svensk pizza!

Sven's Pizza, som aven finns i Bondi och Coogee, har precis oppnat i Neutral Bay (tips till er Sydney svenskar som laser, ga dit!) Hur gott som helst.

Harry at kebabpizza (den sorten som har pommes frites, sas, tomat o sallad pa) nar han var i Sverige och var inte impad, men Sven's Pizza gillade han.

Den godaste var pizzan pa bilden, med oxfile och bearnaisesas (eller bea sager man visst nu (eller?), jag hanger ju inte med sa bra i svenska slangen langre ;P)

Hursomhelst, den smakade himmelskt! Och Harry holl med.

Plus att vi fick pizzasallad till.

(Forresten, Absolut Vodka flaskan i bakgrunden var det som anvandes som vattenflaskor, vi satt inte o drack sprit till pizzan.)





Kommentarer
Postat av: Mikael Fjellsén

Håller med. Det var mycket gott, och man fick tom pizza sallad. Vi beställde med hemkörning och budet var dessutom svensk. Haha, så har man lite Sverigelängtan så är detta rena himmelriket!!

2011-04-11 @ 06:40:54
URL: http://fjellsen.blogg.se/
Postat av: ewa

Åh himmelriket på jorden (eller i sydney iaf). Jag åker frivilligt tåg och buss i 45 minuter för en sån pizza. Ska du recensera dom igen och behöver sällskap så kan du ju säga till haha!

2011-04-11 @ 07:15:23
URL: http://16000kilometers.blogspot.com/
Postat av: Mikael Fjellsén

Jadå, vi trivs mycket bra. Dessutom har jag hittat jobb och börjar jobba i morgon. Så nu när allt det praktiska är avklarat, lägenhet, jobb, bil m.m så blir väl nästa steg att lära känna lite nya människor, men det är nog inga problem i en stad som Sydney, har redan lärt känna lite folk och förhoppningsvis blir det fler :-) Sophie har jobbat rätt mycket nu runt kvartalsavslutet, men det blir nog lite lugnare nu ett tag.

2011-04-11 @ 07:32:26
URL: http://fjellsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0