Sunday Dinner


Kopte en hel barramundi, snittade den nagra ganger och la i citronskivor och riven ingefara och vitlok, strodde pa lite salt, rullade in i folie och la pa grillen i 10min.

Stekte spenat i gradde och vitlok och gjorde blomkalsmos med riven parmesanost.

Gott och framforallt, enkelt!


Kommentarer
Postat av: Jasmine

haha enkelt vette faan. Iallafall inte för någon som anses att äggkokning kan vara komplicerat...men supergott lät det!;-)

2012-09-09 @ 16:16:46
URL: http://baciatutti.blogspot.it/
Postat av: Mia

Det låter jättegott! Jag gissar att en barramundi är en fisk? Hur smakar den?

2012-09-09 @ 16:17:37
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Anna - Swaussie

Så gott det ser ut! Det måste jag testa, är superkass på att tillaga fisk här i Australien.

2012-09-10 @ 22:45:20
URL: http://swaussie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0