Sunday Seafood Stew (and today's leftover lunch!)
Lagade seafood chowder igar kvall och delar med mig av receptet for att det ar hur latt som helst att gora!
Testa det, supergott och mattande.
Skar tre potatisar, tva morotter och en stang selleri och koka i en liter kycklingbuljong tills bitarna ar mjuka.
Blanda med en stickblender tills det ar helt utan klumpar.
Skar majsen av tva kolvar och lagg i. Koka pa lag varme i 5 min.
Sank varmen annu mer och lagg i skaldjuren och fisken (jag korde pa blackfisk, musslor, rakor, lax och torsk). Hall i 300ml gradde.
Lat puttra i nagra minuter till.
Lagg i tva matskedar vardera av hackad dill och graslok. Ror om.
Hur latt? Och sa gott!
Kommentarer
Postat av: Maria M
Cool bil. Skönt att det känns lite lättare på nya jobbet. Men det är alltid kul med utmaningar. KRAM
Postat av: Sofia
Ser nästan exakt ut som min matlåda från i dag =)
Postat av: Lina
MUMS!
Jag lagar så mycket thaimat så idag höll jag på att spy av maten ;-O
Detta låter som ett bra recept för min smak!
Postat av: Swedish Army Wife
Guuud vad gott! Jag som älskar seafood har pinsamt nog aldrig lagat mat med musslor i (mer än haft på pizza), använde du sådana i burk?
Postat av: Rebecca
Ah, gud vad gott!
Trackback